A kurzus

Jelentkezz a 3 hónapos kurzusra és szabadulj meg a trauma tüneteitől!

Ez itt a Safe Space Method. Kiút a gyerekkori trauma tüneteinek fogságából.
Ma már rengeteg információt találsz a traumáról, de ha szeretnél gyakorlati útmutatást és közösséget kapni, miután felismerted, hogy érintett vagy, jó helyen vagy. 

3 hónap alatt gyakorlati eszközöket sajátíthatsz el és rendszerezett lényegi tudást kapsz ahhoz, hogy a gyermekkori trauma tünetein fogást találj.

A Safe Space egy megtartó tér, és egy olyan módszer, amit saját tapasztalataim, klienseim folyamatai és tanulmányaim inspiráltak, és ami hozzájárulhat az életminőséged javításához. Ami igazán jó, hogy nem kell egyedül járnod ezen az úton. 

Ha megszólít a téma, adj magadnak esélyt a változásra. Jelentkezz a kurzusomra, ahol hozzád hasonló helyzetű emberekkel együtt 6-12 fős kiscsoportban online dolgozhatsz azon, hogy megértsd és a gyakorlatban változtass azokon az élethelyzeteken, amikben a traumás működésed miatt elakadtál!

A kurzusról bővebben

Ha úgy érzed érintett vagy, a tesztek vagy az olvasottak alapján magadra ismersz, várlak a kurzuson. A csoportok kis létszámú (minimum 6 – maximum 12 fős) online csoportos munkával egybekötve folyamatosan indulnak. A következő csoport indulásáról a feliratkozás után e-mailben tájékoztatlak. 

A 3 hónapos intenzív csoportban rendszerezett tudást kapsz a traumás működés hatásairól, segítek beazonosítani ezeket saját életedben. Feltérképezheted a triggereidet, és elkezdheted a gyakorlást, megteheted az első lépéseket a gyógyulás útján, új gondolati keretrendszert, tudást és gyakorlatokat kapsz, amiket beépítve az életedbe enyhülni fognak a traumás működések az életedben.

A 3 hónapos csoporton való részvétel díja 89 000 Ft. Részletekről jelentkezés után e-mailben tájékoztatlak.

A csoport nem helyettesíti a pszichoterápiát. Abban segít, hogy javuljon az érzelemszabályozásod, és öngondoskodásod, valamint rálátásod legyen a saját elakadásodra, amit azután személyes terápiába vihetsz, ha elérkezettnek érzed az időt.

Ha úgy érzed gyors, egyéni segítségre van szükséged, vedd fel velem a kapcsolatot az emese@safespacemethod.com címen.

Bizonytalan vagy?

Ha fontolgatod a csoportot, küldj egy e-mailt és válasz e-mailben felveszem veled a kapcsolaot. Ha felkeresel és úgy döntesz nem csatlakozol, az is teljesen rendben van. Beszélgessünk!

Bizonytalan vagy?

Ha még nem aktuális az elköteleződés, akkor próbáld ki a SAFE SPACE módszer MINIKURZUST, amiből megértheted a trauma hatásait és a gyógyulás folyamatának lépéseit. Továbbá olyan gyakorlati feladatokat is kapsz, amik napi gyakorlásával jelentősen javulhat az életminőséged, kevesebb lesz az amplitudó, javul az érzelemszabályozásod, nagyobb lesz a kontrollod saját viselkedésed fölött.

Ezt a minikurzust azzal a céllal raktam össze, hogy ízelítőt adjak a 3 hónapos SAFE SPACE KURZUS-ból és a FELISMERÉS szakaszában hasznos tudással és gyakorlatokkal segítsek elindulni a gyógyulás útján. Ennek elvégzése akár egy nap ráfordítással is lehetséges, de érdemes időt szánni rá, és több napra elosztani a tananyagot.

Ha tetszik ez a minikurzus, a 3 hónapos kurzusomon kiscsoportban, heti zoom találkozókkal gazdagítva részletesebb elméleti és gyakorlati tudást kapsz a traumás működésből való kilábalás útján.

A MINIKURZUS 40 oldalnyi elméleti és gyakorlati írásos anyagot és 5 órányi video anyagot tartalmaz. 

Mindössze 4990 Ft-ért megkaphatod az alapjait annak a tudásnak, amit célirányosan raktam össze, és amiért én közel 15 évig jártam az önismereti módszerek útvesztőit. 

Ügyfeleim írták