Safe Space Minikurzus

Ha még nem aktuális az elköteleződés, akkor próbáld ki a SAFE SPACE módszer MINIKURZUST, amiből megértheted a trauma hatásait és a gyógyulás folyamatának lépéseit. Továbbá olyan gyakorlati feladatokat is kapsz, amik napi gyakorlásával jelentősen javulhat az életminőséged, kevesebb lesz az amplitudó, javul az érzelemszabályozásod, nagyobb lesz a kontrollod saját viselkedésed fölött.

Ezt a minikurzust azzal a céllal raktam össze, hogy ízelítőt adjak a 3 hónapos SAFE SPACE KURZUS-ból és a FELISMERÉS szakaszában hasznos tudással és gyakorlatokkal segítsek elindulni a gyógyulás útján. Ennek elvégzése akár egy nap ráfordítással is lehetséges, de érdemes időt szánni rá, és több napra elosztani a tananyagot.

Ha tetszik ez a minikurzus, a 3 hónapos kurzusomon kiscsoportban, heti zoom találkozókkal gazdagítva részletesebb elméleti és gyakorlati tudást és közösséget kapsz a traumás működésből való kilábalás útján.

A MINIKURZUS 40 oldalnyi elméleti és gyakorlati írásos anyagot és 5 órányi video anyagot tartalmaz. 

Mindössze 4990 Ft-ért megkaphatod az alapjait annak a tudásnak, amit célirányosan raktam össze, és amiért én közel 15 évig jártam az önismereti módszerek útvesztőit.