Minikurzus

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
4990 HUF
Kezdj hozzá

Szia!

Ez itt a Minikurzus bevezető oldala. Az egyes címszavakra kattintva saját tempódban végigmehetsz az egyes témakörökön.

Szó lesz a trauma fogalmáról, a szégyen jelentőségéről, önszabályozásról, érzelemszabályozásról, belső gyermekről, belső kritikusról, arról, mi az a C-PTSD. Ez a minikurzus nem terjed ki minden fogalmilag fontos területre, de elég ahhoz, hogy jobban képbe kerülj, hogy mi mindennel érdemes dolgozni, ha érintett vagy.

Ezt a minikurzust azzal a céllal raktam össze, hogy ízelítőt adjak a 3 hónapos SAFE SPACE KURZUS-ból és a FELISMERÉS szakaszában hasznos tudással és gyakorlatokkal segítsek elindulni a gyógyulás útján.

Ha tetszik ez a minikurzus, bíztatlak, hogy ne hagyd abba itt. A 3 hónapos Safe Space Kurzusomon kiscsoportban, heti zoom találkozókkal gazdagítva részletesebb elméleti és gyakorlati tudást kapsz a traumás működésből való kilábaláshoz. Itt segítek beazonosítani mik lehetnek a trauma eredményeképp az elakadások a saját életedben. Feltérképezheted a triggereidet, és elkezdheted a napi gyakorlást, új gondolati keretrendszert, tudást és gyakorlatokat kapsz. Személyre szabott öngondoskodási tervvel zárhatod a Nagykurzust.

Itt igyekszem egyes kiemelt témákkal megismertetni és ízelítőt adni a gyakorlatokból is.

Bővebben a kurzusról https://safespacemethod.com/a-kurzus/

Bővebben rólam: www.zuango.hu

Ha bármilyen kérdésed van, örömmel várom e-mailed az emese@safespacemethod.com címen.