Jelentkezz a 21 hetes gyakorlati kurzusra!

Ha megszólít a téma, adj magadnak esélyt a változásra. Jelentkezz a CPTSD alapcsoportba, ahol hozzád hasonló helyzetű emberekkel együtt dolgozhatsz azon, hogy megértsd és a gyakorlatban változtass azokon az élethelyzeteken, amikben a traumás működésed miatt elakadtál!

CPTSD - ALAP csoport

Ha úgy érzed érintett vagy, a tesztek vagy az olvasottak alapján magadra ismersz, várlak az online csoportban. A csoportok kis létszámúak (minimum 6 – maximum 12 fő) és folyamatosan indulnak. A következő csoport indulásáról a feliratkozás után e-mailben tájékoztatlak.

A 3 hónapos intenzív csoportban rendszerezett tudást kapsz a traumás működés hatásairól, segítek beazonosítani ezeket saját életedben. Feltérképezheted a triggereidet, és elkezdheted a gyakorlást, megteheted az első lépéseket a gyógyulás útján, új gondolati keretrendszert, tudást és gyakorlatokat kapsz, amiket beépítve az életedbe enyhülni fognak a traumás működések az életedben.

A csoport zárt Facebook csoport formában működik, ahová itt tudsz jelentkezni. A jelentkezés után kapott e-mail tartalmazza a hozzáférésed a zárt FB csoporthoz, amit jómagam, a Safe Space módszer létrehozója moderálok.

A 3 hónapos csoporton való részvétel díja 89 000 Ft. Részletekről jelentkezés után e-mailben tájékoztatlak.

A csoport nem helyettesíti a pszichoterápiát. Abban segít, hogy rálátásod legyen a saját elakadásodra, amit azután személyes terápiába vihetsz, ha elérkezettnek érzed az időt.

Ha úgy érzed gyors, egyéni segítségre van szükséged, vedd fel velem a kapcsolatot az emese@safespacemethod.com címen.

Bizonytalan vagy?

Ha fontolgatod a csoportot, küldj egy e-mailt és válasz e-mailben felveszem veled a kapcsolaot. Ha felkeresel és úgy döntesz nem csatlakozol, az is teljesen rendben van. Beszélgessünk!